ErotiekPaginas.nlDe kamer waar het allemaal ging gebeuren | Sexverhaal

Geplaatst: 08-08-2016 | Door: Jim | 0 reacties

Al jaren wilde ik eens een SM sessie meemaken. Als beroep was ik politieagente en ik moest dan ook regelmatig heren streng toespreken. Het was niet echt iets wat ik leuk vond maar toch bood mijn werk ook genoeg leuke kanten die ik kon doen en daarom was ik best tevreden. Iedere baan heeft ook wel kanten die minder aantrekkelijk zijn en daarom maakte ik er geen probleem van. Het viel mij wel op dat ik steeds meer geobsedeerd raakte van de strengheid die sommige van mijn collega’s hadden. Zo zag ik een mannelijke collega eens een man toespreken die teveel gedronken had en ik merkte dat dit mij een goed gevoel gaf. Dit was dan niet omdat die man gepakt was maar ik dacht eraan hoe het zou zijn als ik zelf eens streng toegesproken zou worden. Ook leek het mij fijn om goed streng aangepakt te worden. Als agente droeg ik een wapenstok en een fantasie van mij was om daar eens goed mee voor mijn billen te worden geslagen. Op het internet zocht ik er ook steeds meer naar en op een dag zag ik een advertentie staan van een meester. Hij noemde zich meester Luc en gaf aan dat er in overleg veel mogelijk was bij hem. Hij had er ook een foto van zijn SM kamer bijstaan en dit zag er geweldig uit. Het was voor mij voldoende reden om eens contact op te nemen. Ik belde hem op en vertelde wat ik graag wilde. Het viel mij op dat hij voor de telefoon erg vriendelijk was. Hij nodigde mij uit voor een oriënterend gesprek en dit leek mij wel wat. Een paar dagen later kon ik al bij hem terecht.


Toen ik bij de meester was om eens te zien of hij mij kon helpen bij mijn wensen was het best een vriendelijke man. Hij had wel een strenge en stoere uitstraling maar hij stelde zich netjes voor. Hij liet de kamer zien waar het allemaal moest gebeuren en vroeg toen wat ik mij ervan voorstelde. Hem vertelde ik dat ik een agente was en dat ik graag streng toegesproken wilde worden. Ook het verhaal van de wapenstok vertelde ik hem. Meester Luc gaf aan dat hij mij wel kon helpen en dat we een sessie konden proberen. Stoppen was geen probleem en dit kon op ieder moment. Als ik wilde kon ik zelfs meteen starten. Ik twijfelde even maar besloot het gewoon maar te doen.


Nu was ik niet degene die mannen streng toesprak


De meester stelde voor dat ik in mijn rol als agente zou gaan en dat ik hem zou aanspreken. Dit voelde onwennig maar ik deed alsof ik bij hem thuis kwam voor geluidsoverlast. Hij deed de deur open voor mij en keek mij streng aan. Ik dreunde mijn standaard verhaaltje op wat ik altijd gaf in deze situaties. Deze keer gebeurde er iets anders. De meester nodigde mij binnen uit en toen ik eenmaal binnen was sloeg de deur hard achter mij dicht. Hij greep mij bij mijn haren en zei dat ik wel erg weinig respect toonde. Het was even slikken want hij zat met zij gezicht vlak voor de mijne. Ik stotterde wat en keek hem aan. ‘Meekomen, jij!’, commandeerde hij. Hij duwde mij voor zich aan en hij had nog steeds mijn haren vast. Hij gooide mij werkelijk de SM kamer binnen en sloot de deur. ‘Dus het agentje dacht te kunnen vertellen wat ik moest doen?!’, schreeuwde hij terwijl hij weer vlak voor mij stond. Hij zei niets maar sleepte mij naar een groot kruis en daar werd ik met boeien aan vast gemaakt. Hij voelde met zijn handen over mijn lichaam en zei dat ik maar beter mee kon werken anders werd het een vervelende middag voor mij. Vanaf dat moment diende ik hem aan te spreken met twee zinnen en dit waren ‘Ja meester’ en ‘Nee meester’. Het was weer even slikken maar ik zei braaf wat hij wilde horen. Hij ging door met zijn toespraak en droeg mij op andersom te gaan staan. De boeien werden even losgemaakt maar gingen snel weer om. Met de rug stond ik naar hem toe en hij wreef eerst zacht met de handen over mijn rug en billen. Ik voelde dat hij mijn broek losmaakte en dat vervolgens mijn broek naar beneden ging. Ook mijn slipje schoof hij naar beneden.


Ik keek erna en wist niet wat er ging gebeuren. Volgens de meester kon ik niet voor mij kijken en ik kreeg een blinddoek om. Het was een vreemde ervaring. Toen de blinddoek voor mijn ogen zat voelde ik een zweepje strelen langs mijn lichaam. Eerst voelde dit lekker maar al snel kreeg ik de eerste klap te verwerken. De meester zei op strenge toon dat we langzaam zouden beginnen maar dat het tempo opgevoerd zou worden. Dit bleek ook zo te zijn en al snel werden het harde klappen. Het was vreemd maar het voelde echt lekker. Ik moest mijn kont verder naar achteren doen zei de meester want de volgende straf zat eraan te komen. Dit deed ik en ik voelde ineens een harde klap met een soort staaf. ‘Dit gebeurt er als jij mij mannen slaat met je wapenstok!’, schreeuwde de meester en hij vroeg of hij dacht dat de mensen dit lekker vonden. De klappen waren hard en intens. De meester sloeg maar door en ik voelde behoorlijke pijn. Toch gaf het ook een bevredigend gevoel. Na een twintigtal klappen vroeg hij of ik nu mijn lesje had geleerd. Braaf zei ik weer ‘Ja meester’. De strenge man werd in één keer een stuk vriendelijker en vroeg wat ik ervan had gevonden. Hem vertelde ik dat het even wennen was maar dat het wel fijn was. Ook zei ik dat ik graag nogmaals wilde gaan afspreken en we maakten een nieuwe afspraak. Vlak voordat ik wilde gaan liet hij mij zien wat hij als wapenstok had gebruikt. Het bleek een gigantische dildo te zijn en met een grote glimlach op het gezicht keerde ik huiswaarts...

Reacties

Lees reacties van anderen op dit artikel.

Voeg een reactie toe