ErotiekPaginas.nlBuiten was mijn eerste extreem harde ervaring

Geplaatst: 08-08-2016 | Door: Judith | 0 reacties

Dit sexverhaal speelde zich een aantal jaren geleden af. Ik was toen een meisje van begin twintig en mocht graag door de velden lopen op zoek naar bloemetjes en genieten van de natuur. Eigenlijk was ik best wel een tut en was ik ook preuts. Van sex moest ik weinig hebben. Het was niet zo dat ik maagd was want ik had een vriendje gehad en daar was het nu niet echt lekker mee om sex mee te hebben. Al maanden was ik vrijgezel en ik miste de sex of de jongens ook niet. Het was een stralende dag en ik besloot weer door het veld te lopen. Eigenlijk was ik op zoek naar bloemen maar ik trof iets heel anders aan. Deze keer was ik een stuk verder het veld in gelopen, ik had het die dag niet zo druk en ik wilde ook eens kijken wat daar allemaal voor moois bloeide. Toen ik een heel stuk had gelopen zag ik dat er een gedeelte afgeschermd was. Er leek wel of er binnenin iets lag. Daar liep ik op af en toen ik dichterbij kwam zag ik een naakte man liggen in het gras. Het was een grote schrik. De man was veel ouder dan mij en zag er ook niet bepaald verzorgd uit. Ik wilde weglopen toen de man begon te praten. ‘Nou, nou zeg als je daar al van schrikt’, zei de man. Hij maakte aanstalten om in de benen te komen en hij scheen er absoluut geen moeite mee te hebben dat hij naakt was. Ik wilde het niet maar toch keek naar onderen om te kijken wat er tussen zijn benen hing. Dit was groter dan ik ooit had gezien maar echt vol verlangen keek ik niet, het bleef in mijn ogen een vieze oude man.


De man kwam op mij af en ging dicht tegen mij aanstaan. Hij vroeg wat ik wilde en ik zei dat ik alleen maar bloemetjes wilde plukken en dat het mij speet dat ik hem had lastiggevallen. Het was gezegd tegen dovemansoren. Voor excuses is het nu te laat zegt de man. Volgens hem had ik stiekem op hem afgelopen om hem naakt te kunnen zien liggen maar dit was de groots mogelijke onzin. De man had zijn mening klaar en daar viel niets meer tegen in te brengen. ‘Tegen zulke stiekeme meisjes treed ik hard op’, zei de man op harde toon. Ik keek om mij heen maar we stonden midden in een veld en er was ook niemand in de buurt. Hij greep mij achter in de nek en zei dat ik op de mijn knieën moest gaan zitten. Op dat moment was ik erg bang en ik wist niet goed wat te doen. Schreeuwen zou niet helpen en ik besloot dat het maar beter was om mee te werken. Ik zakte door mijn knieën en zie hoe de man aan zijn pik trekt. ‘Jij gaat nu zo hard zuigen als je kunt’, zei de man en ik moest mijn mond opendoen. Deze had ik nog maar een klein stukje los of hij duwde met grof geweld zijn pik bij mij naar binnen. Het was zo erg dat ik bijna moest kokhalzen maar de man bleef maar doorstoten. Als ik even wilde rusten dan kreeg ik een tik aan mijn gezicht dat ik door moest zuigen. Na een tijdje haalt de man zijn pik uit mijn hand en ik kon even bijkomen. Toch was het avontuur met de man nog lang niet afgelopen.


De man wist blijkbaar wat ik wilde


Toen de man zijn pik uit mijn mond haalde was deze heel hard. Hij trok mij overeind en trok mijn broek naar beneden zonder deze eerst los te doen. Hij draaide mij om en gaf me een paar harde klappen op mijn kont. Hij duwde mij voorover en ik stond met mijn handen in het gras en met mijn kont omhoog. Zijn hele hand gebruikte hij en hij stopte vingers in mijn kutje en dan weer in mijn kontje. In het begin was dit echt geen pretje maar toen hij beide gaatjes ook met zijn tong ging verwennen kon ik het wel uit kreunen van genot. Af en toe kreeg ik dan ook nog weer een hele harde tik voor mijn billen. Deze waren na afloop dan ook vuurrood. De man trok mij weer op zich aan en zette mij weer op mijn knieën, toen dwong hij mij zijn kont te likken. Dit deed ik want ik wist nog steeds niet hoe ik moest weigeren. ‘Dieper met de tong erin!’, schreeuwde de strenge man waarvan ik de naam nog niet eens wist. Het was iets wat ik nog nooit had gedaan. De man werd stiller en ik nam aan omdat dit kwam dat hij het lekker vond. Mijn hoofd drukte hij daarna naar de grond. Hij kwam op de knieën voor mijn gezicht zitten en liet me weer hard pijpen. Even haalde hij zijn pik uit mijn mond om mij ermee langs het gezicht te slaan. Er waren toen momenten dat ik echt buiten adem was van het harde en diepe pijpen. Het duurde niet lang meer of ik werd geneukt. Hier verraste hij mij mee want hij begon direct met anale sex. Hard duwde hij ineens zijn pik naar binnen en ik schreeuwde het toen van de pijn. De man sloeg mij weer hard op de billen en duwde mij met het kop in het gras. ‘Kop dicht, hoer!’, schreeuwde hij. Toen begon ik het steeds lekkerder te vinden en na een paar minuten was mijn kutje aan de beurt en werd ik daarin geneukt. Met drie vingers zat hij toen nog steeds in mijn kontgaatje. Het deed ongelooflijk veel pijn maar bracht mij op de één of andere manier ook genot.


De sex werd alleen maar heviger


Na een tijdje werd ik op mijn rug gegooid en werden er drie vingers bij mij naar binnen gestopt. Hij vingerde mij hard en het duurde niet lang voordat ik ging spuiten. Het was teveel voor mij en ik wilde bijkomen. Toch was mij dit niet gegund want de man ging bovenop mij liggen en neukte mij heel hard. Hij keek mij streng aan en sloeg mij af en toe weer in het gezicht. Er waren ook momenten dat hij zijn vingers in mijn mond stopte. ‘Proef je kut, jij hoer!’, schreeuwde hij dan. Het ging maar door en wederom werd ik op mijn buik gesmeten en weer anaal genomen. De man lachte toen hij mij aan mijn haren trok en op de billen sloeg. Tot mijn schrik kreeg ik een orgasme en dat vond de man helemaal geweldig.


Toen de man moest komen pakte hij een handje vol gras en spoot alles daarop. ‘Aflikken, hoer!’, schreeuwde hij en ik ging met mijn tong langs het gras en voelde al het zaad van de man in mijn mond. Hij genoot ervan en drukte op een bepaald moment ook het gras in mijn mond. Alles moest ik schoon zuigen. Hij pakte mij vervolgens bij de keel en vroeg of ik het lekker vond. Ik knikte alleen en zag de man lachen. ‘Als je weer wilt komen dan weet je mij te vinden’, zei de man met een glimlach. Snel trok ik mijn kleren aan en ging weg. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik na een paar weken niet de verleiding kon weerstaan om mij weer hard te laten neuken door deze onbekende man. Het vreemde is dat ik echt wel een net meisje ben, of is dat iets wat ik mezelf heb wijsgemaakt?

Reacties

Lees reacties van anderen op dit artikel.

Voeg een reactie toe